Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Sammenklappelig sofastol

2023-04-24

For en person, der kan lide at blive hjemme efter arbejde, er en behagelig og smuk fritidssofa afgørende!
Placeringen er praktisk, en person kan også nemt fremme, som at blæse luften på balkonen, som at blæse klimaanlægget i rummet for at spille spil i soveværelset, som reden i sofaen for at drille kæledyret kan også placeres i stue, praktisk til dagligdagens behov. En af de største egenskaber ved denne foldbare sofastol er, at den sparer plads. Når vi normalt ikke skal bruge den, kan vi folde sofastolen sammen og lægge den til side. Når du skal bruge klapsofastolen åben, kan den også blive en sovesofa, så klapsofastol kan siges at være både praktisk og ikke fylder.
[Multi-funktion] Ryggen på denne stol kan justeres, hyndedelen kan udvides og kan endelig lægges fladt til en enkeltseng, som kan placeres på kontoret til frokostpause ved middagstid, eller i hjemmet undersøgelse. Højden på sofastolen kan også justeres, i henhold til forskellige højdebehov for at justere forskellige højder, meget praktisk.

ã Stof ã Denne sofa er lavet af teknologisk stof, som er praktisk til daglig pleje. Når det bliver snavset, skal vi bare tørre det af med et vådt håndklæde.





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept